Kurer Esbjerg

Står du og mangler kurerkørsel i Esbjerg? Leder du efter en fleksibel kurer, der leverer dine forsendelser til tiden og til konkurrencedygtige priser? I så fald kan vi hos Døgnflyt & Logistik tilbyde kurerkørsel, der passer ind i din kalender, og som besidder alle de ovennævnte egenskaber – og mere til!

Kurerkørsel skal være fleksibel, leveringsdygtig og pålidelig. Det er derfor ikke helt ligegyldigt, hvem man indgår et samarbejde med.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!

Kurer Esbjerg

Hvorfor skal du vælge en kurer fra Døgnflyt & Logistik?

Ved at vælge en kurer fra Døgnflyt & Logistik er du sikret kompetent og professionel service. Vores vognmænd er veludannede og forstår vigtigheden i at levere et produkt til tiden, så du kan med ro i sindet overlade transporten til os og koncentrere dig om din virksomhed. Her er listet nogle årsager til, at Døgnflyt & Logistik er din foretrukne kurer i Esbjerg:

Højt erfaringsniveau og hurtig levering

Kurerkørsel og håndtering af transportvarer er noget, som vi har mange års erfaring med hos Døgnflyt & Logistik. Det giver os det bedste grundlag for at yde god service og hurtig levering. Vi kan til enhver tid opspore vores køretøjer, så du altid kan følge med fra sidelinjen.

Vi holder aldrig fri!

Hos Døgnflyt & Logistik er vi altid i gang, og vi tilbyder kurerkørsel alle årets dage på alle døgnets timer. Det gør vi fordi, at dagligdagen går videre for mange virksomheder, selvom det er helligdag eller weekend. Derfor er vi en god samarbejdspartner for dig, der ønsker fleksibel levering til tiden.

Konkurrencedygtige priser og nem booking

Det er nemt at booke en kurer online på vores hjemmeside, og har du brug for en kurer uden for arbejdstiderne, så har vores vagt telefon for akut transport åben døgnet rundt. Vi gør det hele til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Du er mere end velkommen til at kontakte os og høre mere om de muligheder, som vi kan tilbyde dig. Såfremt du ønsker et uforpligtende tilbud kan du via vores hjemmeside, www.doegnflyt.dk, udfylde en formular, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Her har du også mulighed for at læse dig frem til, hvad vi ellers har af gode løsninger.

Vores venlige og serviceminded medarbejdere sidder klar på telefon 91 94 34 34 og mail info@doegnflyt.dk, og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine behov og ønsker.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!