Kurer Aalborg

Kurer Aalborg

Hvis du mangler en pålidelig og hurtig kurer i Aalborg, så tilbyder vi hos Døgnflyt & Logistik kurerkørsel til konkurrence dygtige priser og utrolig fleksible tidsrammer. Der er mange ting at tage højde for, når det kommer til kurerkørsel, og det er derfor utrolig vigtigt at finde den rette samarbejdspartner, så du kan føle dig tryg ved, at du overlader dine varer i kompetente hænder. Hos Døgnflyt & Logistik er du garanteret dét – og meget mere!

Kurer Aalborg

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!

Flyttefirma Brønderslev

Overlad transport opgaverne til os – store som små!

Du kan få klaret alle dine transport opgaver hos os. Størrelsen på opgaven er ligegyldig, og vi garanterer sikker, pålidelig og hurtig levering i en professionel atmosfære. Herunder er der oplistet nogle af de fordele og serviceaspekter, du kan få hos os:

Skarpe priser og stort erfaringsniveau

Vi har i Døgnflyt & Logistik mange års erfaring med kurerkørsel og håndtering af inventar. Derudover har vi et solidt kendskab til lokalområderne i Aalborg og resten af landet. Vi tilbyder kurerkørsel til skarpe og konkurrencedygtige priser, hvilket kombineret med vores erfaringsniveau giver dig de bedste og fornuftigste løsninger.

Fleksibilitet og overholdelse af leveringstider

En god kurer skal være fleksibel og punktlig. Døgnflyt & Logistik tilbyder kurerkørsel alle årets dage og alle døgnets timer. Det betyder, at vi stadig kører ud på helligdage og weekender, da vi ved, at mange virksomheder                               har brug for leveringer over weekenden – og det stopper ikke os. Derudover tager vi deadlines seriøst, så du kan vide dig sikker på, at leveringen sker til tiden.

Hurtig og nem ekspedition

Hos Døgnflyt & Logistik er vi hurtige med ekspeditionen af kunder, og det er nemt at booke online via vores hjemmeside.

Vi tilbyder en række af muligheder, når det kommer til kørsel, og vores akut transport har åbent på døgndrift.

  • Planlagt kørsel
  • Dag til dag kørsel
  • Akutkørsel

Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dig!

Vi ser meget frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at gøre dine planer til en realitet. Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på telefon 91 94 34 34 eller mail info@doegnflyt.dk, og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker. Endvidere kan du udfylde en formular på vores hjemmeside, www.doegnflyt.dk, og samtidig se, hvad vi ellers har af løsninger.

×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud