Hurtig flytning

Uanset hvor du befinder dig i Danmark, står kyndige og stærke medarbejdere fra Døgnflyt & Logistik klar til at hjælpe dig med en hurtig flytning af dine ting. Døgnflyt & Logistik er et dansk flyttefirma, der med åbne arme er klar til at flytte dine ejendele landet over, og uanset om det er fra Skagen til Gedser, kan vi hjælpe dig.

Vores medarbejdere har stor kompetence og erfaring og står dermed klar til at give dig en hjælpende hånd med flytningen, uanset i hvilken forbindelse flytningen foregår. Vi lægger meget vægt på, at den service, som vi giver sig, er helt i top, hvormed du sikres en hurtig flytning af dine ting.

Hurtig-flytning

faa-gratis-tilbud

Eller ring 91 94 34 34!

Dine ting flyttes som var de vores egne

Selvom flytningen foregår hurtigt til en lav pris, bliver ejendelene altid fragtet helt skånsomt og helt uden, at der under den hurtige flytning forekommer skader. Hos os bliver lastbilerne pakket meget effektivt og hurtigt, men det gøres altid med måde, således dine ting bliver pakket optimalt for at undgå skader. Har du eksempelvis flyttekasser med skrøbelige ejendele, skal du ikke være bleg for at påpege det for medarbejderne, da flyttebilen kan pakkes efter dine behov og ønsker.

Det er en yderst hurtig flytning til ganske favorable og konkurrencedygtige priser, men dine ejendele fragtes altid, som var de vores egne, da vores mål til enhver tid er din fulde tilfredshed.

Flytning til private- og erhvervsmæssige formål

Vi står klar til at være behjælpelige med en effektiv og hurtig flytning uanset hvor mange ejendele, der skal flyttes og hvornår. Vores medarbejdere har varetaget en bred vifte af forskellige opgaver i løbet af de seneste mange år, og disse opgaver har givet en stor portion erfaring, som vi er klar til at viderebringe i din kommende flytning. Vi kan være med til at flytte dine ejendele til favorable priser, uanset om du skal flytte i nyt hus, lejligheder eller lignende, men vi hjælper naturligvis også, hvis det er erhvervsmæssige formål.

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Kontakt os endelig

Hvis du mangler en hurtig flytning i det danske land, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan både få yderligere information, besvaret spørgsmål eller få et uforpligtende tilbud til en god pris, du let kan forholde dig til.

faa-gratis-tilbud

Eller ring 91 94 34 34!

×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud