Hasteflytning

Står du og skal flytte med kort varsel? Hos Døgnflyt & Logistik står vi klar til at hjælpe dig med din hasteflytning, således du får medbragt alle dine ejendele skånsomt – men hurtigt. Dermed får du ejendelene med, hvorhen du ønsker på kort tid, så du/I hurtigt kan slå dig/jer ned på den nye destination.

Hos Døgnflyt & Logistik er vores erfarne og kyndige medarbejdere meget fleksible, hvormed flytningen vil foregå på dine præmisser helt fra start, og du vil meget hurtigt få flyttet dine ting– uanset om du har mange eller få ting. Den øgede fleksibilitet sikrer, at du ikke behøver at vente på din hasteflytning og hurtigt kan indpasse dig i din nye bolig, dit nye kontor, dit nye værksted, eller hvor du ønsker dine ting flyttet hen.

Hasteflytning

faa-gratis-tilbud

Eller ring 91 94 34 34!

Favorable priser på din hasteflytning

På trods af, at vi er fleksible og kan levere en gnidningsfri hasteflytning, holdes prisen, modsat kvaliteten på det leverede arbejde, helt i bund, således du bliver tilfreds med flytteprocessen. Kvaliteten af flyttearbejdet sørger de kyndige og erfarne medarbejder for at holde helt i top, så dine ting bliver flyttet uden gnidninger af nogen som helst art. Kvaliteten er i top, mens prisen holdes helt i bund, så den er favorabel for dig i forhold til det tilbud, som vi ender med at give dig.

Store såvel som små opgaver varetages

Hos Døgnflyt & Logistik varetager vi en bred vifte af forskellige opgaver igennem tiderne, og flytningen vil altid ske med udgangspunkt i dine krav, hvorfor du med al fordelagtighed kan benytte dig af os når flytningen haster – naturligvis også hvis den ikke gør. Vi har varetaget opgaver for både private men også virksomheder, hvormed vi varetager et væld af opgaver med vidt forskellig størrelseskarakter. Vi hjælper gerne dig i må med hasteflytningen, uanset om du er ved at flytte i en ny lejlighed, om firmaet skal have skiftet kontorkompleks og mange andre typer af opgaver – til en fænomenal pris.

Kontakt os og få helt gratis tilbud – i dag!

Hvis du gerne vil have yderligere information i forhold til en forestående flytning, kan du uden tøven kontakte os, da vi står klar til at besvare spørgsmål, give rådgivning eller give dig et ufopligtende tilbud på jeres kommende flytning.

faa-gratis-tilbud

Eller ring 91 94 34 34!

×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud