Flytteservice

Brug for flytteservice? Døgnflyt er en flyttevirksomhed, der tilbyder flytning af mange forskellige typer landet over. Uanset hvor omfattende den forestående flytteopgave er, vil du til enhver tid være garanteret ligeværdig pris og prioritet. Vi tilbyder flytteservice til privat samt erhverv, hvorfor du kan kontakte os for gnidningsfri og hurtig flytning privat såvel som erhverv.

Det kunne eksempelvis være din virksomhed, der skifter kontokompleks, hvor vi hos Døgnflyt & Logistik kan være behjælpelige med flytning af alle møbler og øvrigt materiale, der end måtte være i forbindelse med den forestående flytning. Derudover kan vi også hjælpe dig med at flytte din seng, garderobe, fjernsyn og meget mere fra en lejlighed til et hus, fra lejlighed til hus og mange andre situationer, der end må forekomme i forbindelse med en flytning.

Dermed vil du til enhver tid kunne kontakte os for flytteservice – uanset hvor, hvornår og hvordan!

Flytteservice

faa-gratis-tilbud

Eller ring 91 94 34 34!

Tidspunkt og pris er tilpasset dig

Vi er hos Døgnflyt & Logistik meget serviceminded, så dine ejendele fragtes sikkert frem til den nye destination. Herudover er vi også særdeles kundeminded, da vi vil tilpasse både pris og tidspunkt, så de stemmer overens med de behov, krav, ønsker og forestillinger, du end må have til flytningen. Den pris, som vi tilbyder dig, vil til enhver tid tilpasse flytningens omfang, hvormed du er sikret en yderst favorabel og fornuftig pris. Den bedste flytning foregår, når du har tid, og da vi er meget fleksible, vil vi til enhver tid planlægge flytningen, så den passer dig. Det kan lade sig gøre da vi er meget fleksible og ønsker dig den bedste flytteproces.

Døgnflyt tilbyder exceptionel flytteservice uanset omfang

Uanset omfanget af din opgave, er du sikret, at dine ejendele fragtes skånsomt og med omhu, hvor du med garanti modtager dine ejendele i intakt tilstand. For at sikre dette pakker vi flyttekasser, møbler med videre meget omhyggeligt, hvormed ejendelene til enhver tid fremkommer intakte til flyttedestinationen. Dermed er du sikret god og omhyggelig håndtering af dine ejendele, når du vælger os til din kommende flytteopgave.

Kontakt os endelig for yderligere information

Såfremt du brænder inde med spørgsmål eller mangel på information, skal du ikke tøve med at kontakte os, da vi med åbne arme sidder klar til at tage imod din kontakt. Derudover kan vi ligeledes give dig et uforpligtende tilbud på din flytning, uanset om flytningen er privat eller erhverv.

faa-gratis-tilbud

Eller ring 91 94 34 34!

×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud