Flyttemand Odense

Det bedste flyttefirma i Odense

Hos Døgnflyt & Logistik i Odense får du et alsidigt flyttefirma, der altid står klar til at hjælpe nye kunder med en god flytning. En flytning er ofte forbundet med travlhed, rod og stress, hvorfor vi ser det som vores fornemmeste opgave at gøre hele processen lettere for vores kunder. Vælger du Døgnflyt & Logistik til at udføre din flytning, er du sikret en sikker og effektiv flytning, så du hurtigt kan komme på plads i dit nye hjem. Hos Døgnflyt & Logistik tilbyder vi fleksibilitet, både når det kommer til vores ydelser, tidspunkter for flytninger, betaling og priser.

Vi er din lokale flyttemand

Står du foran en flytning i Odense? Vi kan være din flyttemand. Hos Døgnflyt & Logistik udfører vi alle opgaver inden for flytninger, og vi hjælper også gerne med dele af din nedpakning, hvis det skulle være nødvendigt. Vi har alle godkendelser og tilladelser, der kræves for at kunne udføre en autoriseret flytning, og vores kompetente og erfarne medarbejdere behandler dine ting, som var de deres egne. Med utallige flytninger bag os er vi Odenses bedste flyttefirma, og vi har gennem dem gjort os en masse erfaringer om, hvordan vi udfører den bedste flytning for vores kunder. Skulle uheldet være ude, og der sker noget med dine ejendele under flytning eller transport, er din flytning forsikret gennem os. Vælger du os til at udføre din flytning, behøver du altså ikke være bekymret. 

Få opmagasineret dine ting hos Døgnflyt & Logistik

Vi er ikke kun dit lokale flyttefirma i Odense. Udover vores flytteservices tilbyder vi nemlig også at opbevare dine ting for dig, hvis du står mellem to flytninger, midt i en renovering af huset eller at du af andre årsager har brug for at få dine ting opbevaret i en periode. Vi råder over aflåst og sikker opmagasineringsplads i Odense, hvor du trygt kan have dine ting til at stå, indtil du har brug for dem igen.

Skal vi hjælpe med din flytning?

Ring til os - 91 94 34 34

Ofte stillede spørgsmål til vores flyttefirma

Kan I tilbyde flyttehjælp i Aarhus?
Ja – vi har afdelinger i både Aarhus, Odense og København, og vi laver stort set dagligt flytninger i alle tre byer.
Er det muligt at få hjælp til at pakke ned i flyttekasser?
Ja – som en ekstra service hjælper vi også gerne til med at pakke din bolig ned, når du skal flytte, hvis du har brug for det.
Har I mulighed for at opbevare mine ting, når jeg skal flytte?
Ja – vi råder over aflåst opmagasineringsplads i sikre omgivelser i både København, Aarhus, Odense og Aalborg, så du kan trygt få opbevaret dine ting hos os. Vi kan også opbevare dine ting for dig, når du står midt i en flytning.
Flytter I også i weekenden?
Ja – vi udfører flytninger for vores kunder alle ugens dage – også på helligdage. Vi ved, at det nogle gange kan være svært at få ud- og indflytningsdatoer til at passe, og at du somme tider kun har et kort vindue for at få flyttet dine ting.
Kan I også tilbyde flyttehjælp til mig med mit flyttebehov?
Vi udfører diverse flytteopgaver for både små, mellemstore og større boliger, og alt det derimellem, så vi er sikre på, at vi også kan hjælpe dig med din flytning.
Jeg har brug for hjælp til en erhvervsflytning, gør I også det?
Ja – hos Døgnflyt & Logistik flytter vi både for private og erhvervskunder. Vi udfører tit flytteopgaver for firmaer, der skal have flyttet deres kontor eller lager, så vi kan naturligvis også hjælpe dig med din flytning.
Tilbyder I flyttehjælp til private?
Ja – hos Døgnflyt & Logistik flytter vi både for private og erhvervskunder. Vi flytter dagligt for private kunder i alle størrelsesordener, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Kontakt os med det samme og få et godt tilbud

Flyttefirmaet i Odense med de rigtige priser

Hos Døgnflyt & Logistik udfører vi flytteopgaver til konkurrencedygtige priser. Vi ønsker altid at gøre en god handel og at give vores kunder en god oplevelse, hvor både pris og service er tilfredsstillende. Hos Døgnflyt & Logistik tilbyder vi også komplet flytning, hvor vi varetager alle dele af flytningen – alt lige fra nedpakning til udpakning. Vi skræddersyr flytningen efter dine behov, så du får den bedste oplevelse i forbindelse med flytningen.

 

Kontakt os med det samme og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. Ring til os på telefon 70 88 33 37 eller send en mail til os på info@doegnflyt.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular og modtage et uforpligtende tilbud med det samme.

×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud