Flyttemand København

Professionel flyttemand til en skarp pris?

Har du behov for en flyttemand i København til at klare din flytning, bedst af alt til en super pris? Flyt med Døgnflyt & Logistik. Vi udfører alle opgaver med forsikring og priser som er til at forstå.

Vi flytter gerne i København og Storkøbenhavn. Uanset om du skal flytte ind i opgangen ved siden af, eller om du skal flytte udenfor byen til provinsen, så er vores dygtige flyttemænd klar til at yde en uovertruffen god service ved din flytning.

Effektiv Flytning

Mange års erfaring sikrer dig en sikker og effektiv flytning

Skarpe Priser

Bedste priser uden kompromis på service

Flyttemand København - Nemt, effektivt og sikkert

Vores dygtige team af flyttemænd har mange års erfaring i flyttebranchen. Vi er altid behjælpelige med en hjælpende hånd til din flytning med konkurrencedygtige priser. Når du flytter med os er prisen altid fast - fast for hele opgaven, eller fast afregnet pr forbrugt time. Priser afhænger altid af antallet af flyttemænd og flyttevogns størrelse, samt boligen som skal flyttes.

Flyttemænd til alle behov

Uforpligtende Tilbud

Hos os kan du altid modtage et uforpligtende tilbud

Personlig Rådgivning

Vores service afdeling er altid klar på at rådgive dig omkring din næste flytning

Privat Flytning

Privat flytning uden at spare på kvaliteten

Individuelle Løsninger

Fleksibilitet og forståelse, vi ved at alle ikke er ens - derfor tilbyder vi individuelle løsninger

Flyttemand København - Få flyttet nemt og enkelt

Skal du flytte og er du på udkig efter den rigtige flyttemand i København til at klare din flytning? Hvis det er vigtigt for dig at flyttemanden er til at stole på, har tegnet en korrekt forsikring og har erfaring indenfor faget? Så er du kommet det rigtige sted - vi har mange års erfaring i flyttebranchen og kan være behjælpelige med alt ved din næste flytning.

Vores flyttemænd er yderst kompetente, smilende og fulde af god energi. Som flytteforretning gør vi en daglig forskel for vores kunder, vi har faglig stolthed ved det arbejde vi udfører. Få hjælp fra os til din næste flytning, hvor en aftale er en aftale og hvor du kommer i første række. Det er hvad der gør os til Københavns mest dynamiske og serviceminded flytteforretning.

Send os en forespørgsel

Service altid i top

Vores medarbejdere er uddannet i at yde den bedste service

Skriftlige Aftaler

Når du flytter med os får du altid aftalen på skrift

Punktlighed

Ved enhver flytning forstår vi vigtigheden i punktligthed

Flyttefirma København - Personlig service og skarpe priser

En bred vifte af kompetencer som rækker fra store erhvervs flytninger til mindre private opgaver. Sammen med os er du garanteret at opgaven bliver løst og tilpasset specielt til dit behov. Vores erfaring giver din familie og dig en nem udført flytning til aftalt tid og pris. Ønsker du et pålideligt og løsnings-orienteret flyttefirma i København og omegn, er vi sikre på at vi gør din flytning til en god oplevelse.

"I skal have tak - det var en sand fornøjelse at flytte. Rare flyttefolk, som knoklede og behandlede mine ting pænt og i det hele taget bare super professionelt og god service hele vejen igennem"
Rasmus R
×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud