Flyttehjælp København

Flyttehjælp i København til dit behov

Brug for flyttehjælp i København? Mangler du folk til at tage en stor tørn i forhold til den kommende flytning til eller fra København, er Døgnflyt & Logistik den helt rette virksomhed for dig, da vi tilbyder fænomenal flytteservice. Vores virksomhed er landsdækkende, hvilket betyder, at du kan benytte dig af os, uanset om du skal have flyttet dine ejendele fra Skagen til København eller fra København til Padborg. Vi har udført et væld af forskellige opgaver, hvilket vi naturligvis er klar til at gøre igen – både for privat og erhverv.

Du er, såfremt du vælger os, altid sikret en hurtig og gnidningsfri flytning uanset omfanget af din flytning, da vores vigtigste opgave består i at fragte dine varer effektivt men naturligvis også skånsomt.

Lad de professionelle hjælpe

Hos Døgnflyt & Logistik besidder vi stor erfaring indenfor flytteerhvervet og har i en længere årrække håndteret flytteopgaver, der alle indeholder forskellige opgaver med mange elementer. Vi står klar til at løse udfordringer og opgaver, der end må opstå i flyttearbejdet, med et kæmpe smil på læben.

Vi er behjælpelige med fragt af dine møbler, dine bøger, dit TV, din seng og alt andet, der medfølger i en boligflytning eller lejlighedsflytning. Derudover kan vi være behjælpelige med at fragte alt jeres kontorudstyr fra et kontorkompleks til et andet eller jeres lagervarer fra et lager til et andet, hvilket vil sige, at vi er behjælpelige i privat såvel som i erhverv.

 

Flyttehjælp i København? Kontakt os nu!

 

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på vores flyttehjælp til eller fra København, kan du med al fordelagtighed vælge at kontakte os, da vi står klar til at imødekomme dine ønsker og behov med hensyn til den forestående flytning.

Ring på 91 94 34 34

flyttehjælp_københavn

Altid til aftalt tid

Godkendt Flyttefirma

Venlige Flyttefolk

Gode priser på flyttehjælp i København

 

Alt dette fås til ganske favorable priser, der tilpasses dig på en måde, hvor prisen passer sammen med opgaven. Derudover tilpasses tidspunktet for flytning nøje efter dine behov, hvormed du med al sandsynlighed vil opnå højere tilfredshed med flytningen. Du er hos os altid sikret en skånsom flytning af dine ting, således alle ejendelene eller varerne er i intakt tilstand – altsammen til en god pris.

Du er meget velkommen til at ringe til os, eller udfylde formularen som du finder her. Så strikker vi et godt tilbud sammen til dig. 

TLF: 91 94 34 34

Se hvad vores tidligere kunder siger

×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud