Flyttehjælp Århus

Mangler du folk, der kan give en hånd med i flyttearbejdet? Hos Døgnflyt & Logistik besidder vi et stort erfaringsgrundlag i et væld af forskellige opgaver, der end må opstå i forbindelse med flytning af ejendele – privat såvel som erhverv.

Hos Døgnflytning er du sikret en sublim og exceptionel hjælp, da vi med omhu, så hurtigt som muligt, får pakket dine ejendele sammen, hvorefter de fragtes frem til den nye destination på bedste vis. Flytningen vil til enhver tid foregå efter dine principper og forestillinger, og derfor foregår flytningen, når du har bedst tid. Det sikrer et eminent samarbejde, der med al sandsynlighed munder ud i en flytning, du vil blive meget glad for.

Flyttehjælp Århus

faa-gratis-tilbud

Eller ring 91 94 34 34!

Flytningen foregår gnidningsfrit med flyttefirma

Vælger du at få flyttehjælp hos Døgnflyt & Logistik, sikres du en langt nemmere flytning, da vi sørger for at fragte alle ejendelene sikkert frem – uanset om det er privat eller erhverv. Vores medarbejdere besidder meget erfaring indenfor området, og derfor ved de netop, hvorledes fragtbilen skal pakkes, så flytningen foregår effektivt men også skånsomt. Vælger du os, sikres du dermed, at du får fragtet alle dine vare frem hurtigt og helt intakt. Ejendelene, du skal have flyttet, vil vi behandle som var de vores egne, da vores mål er at opnå din fulde tilfredshed i forbindelse med den kommende flytning.

Døgnflyt varetager forskellige flytteopgaver af en bred vifte

Vores kyndige og erfarne medarbejdere har gennem mange år varetaget forskellige flytteopgaver, hvor vi har indsamlet en stor erfaring, hvilken tages med videre, så du sikres den fænomenale flytning. Vi er behjælpelige med private såvel som erhvervsmæssige flytninger, så du kan roligt kontakte os, hvis du skal flytte i ny bolig, lejlighed eller lignende, eller hvis din virksomhed skal have flyttet lageret eller kontoret. Alt dette laves for konkurrencedygtige priser, der er skræddersyet til dig, så du sikres den bedste pris, uanset omfanget af den forestående flytning.

Vi er behjælpelige med at flytte ting fra Århus og ud i hele Danmark og naturligvis også fra hele Danmark til Århus, alt efter hvad du ønsker.

Spørgsmål om flyttehjælp Århus? Kontakt os!

Sidder du tilbage med endnu ubesvarede spørgsmål, kan du få dem besvaret ved at tage kontakt til os. Du kan derudover få rådgivning og et uforpligtende tilbud, der vil være særdeles favorabelt for dig.

faa-gratis-tilbud

Eller ring 91 94 34 34!

FAQ

Helt bestemt, vi flytter stort set hver dag i Aarhus.

Ja, vi kan også være behjælpelig med at pakke din bolig, når du skal flytte.

Ja, vi råder over opmagasinerings plads i trygge og sikre omgivelser, og kan også opbevare dine ting for dig, når du skal flytte.

Vi flytter alle ugens dage også i weekenden, samt helligdage.

Vi udfører diverse flytteopgaver for både små-, mellem- og store boliger. Så vi er sikre på, at vi også kan hjælpe dig med din flytning.

Vi flytter for private og erhverv. Vi udfører tit flytteopgave for firmaer, så vi kan naturligvis også hjælpe dig.

Ja, det gør vi. Vi flytter dagligt for private kunder. Kontakt os og få et tilbud.

×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud