Dit lokale flyttefirma Århus og omegn, få flyttet professionelt af et erfarent og veletableret flyttefirma. Vi varetager din flytning med den største omhu og præcision.

flyttefirma århus

Professionelt flyttefirma i Århus og omegn som dækker dit behov, vi varetager alle typer af flytteopgaver både til private og erhverv. Omhandler din flytning et mindre kollegieværelse, eller et rækkehus, uanset behovet hjælper vi dig gerne.

Vores dygtige flyttemænd står klar til at give en hånd med din flytning, vi kan hjælpe med alt fra nedpakning af bohave i flyttekasser, afmontering af møbler, samt at vi tager de tunge løft.

Flyttefirma Århus til private og erhverv

Privat eller erhvervs flytning i Århus, vi garanterer altid trygheden og en veludført flytning. Hos os efterlades ingen kunder til tilfældighederne og vi bestræber os altid efter at yde den bedste service hver gang. Bruger du os som dit foretrukne Flyttefirma Århus kan du nemt og med god samvittighed overlade flytningen til os.

Gode råd før din flytning

Som hovedregel er det altid en god ide at bestille flytning i god tid inden flytningen.

Ryd op eller sorter fra i det som er unødvendigt, på denne måde flytter du godt ind i nye omgivelser.

Check med den nye udlejer at alle formaliteter er på plads.

Hvis du skal renovere din nye bolig kan vi hjælpe med opbevaring i perioden, også længere hvis behovet opstår.

Nedpakning af bohave

døgnflyt nedpakning århus

Flyttetilbud og pris ved dit Flyttefirma Århus

At flytte kan være en hektisk og uoverskuelig process, med mange faktorer som spiller ind. Hos os har vi gjort det hele nemt – vi vægter punktlighed, kvalitet og gennemskuelighed.

Nemt at flytte med dit foretrukne Flyttefirma Århus – Døgnflyt & Logistik. Når du skal flytte går vi stærkt ind for at hele processen skal være gennemskuelig alt fra hvilken ydelser der er inklusiv, til prisen du betaler for flytningen.

De faktorer som spiller den største rolle når der skal udregnes en flyttepris er mængden som der skal flyttes, distancen som der skal køres, samt alt det som har med pålæsning og aflæsning at gøre. Ved pålæsning og aflæsning kan faktorer som etageforhold og elevator tilgængelighed have en stor betydning, hvis der eksempelvis skal flyttes fra en højt beliggende bolig uden elevator vil arbejdet per automatik tage længere tid, derimod hvis der er en elevator tilgængelig bruges der mindre tid, samt at prisen bliver mere favorabel.

Dernæst har tilflytnings adressen en stor betydning da der kan være vejudgifter og andre pengetunge omkostninger forbundet med flytningen – men fortvivl ikke, hos os er prisen helt klar og nem at forså. Vores erfaring kommer dig til gode da vores kendskab gør os til det flyttefirma i Århus og omegn som du nemt kan overlade din flytning til.

Få nemt et flyttetilbud

Vi udarbejder gerne et flyttetilbud på netop din flytning, de fleste gange har du allerede et tilbud fra os inden for 24 timer.

Send os en mail med information omkring din flytning, så vil vores eksperter guide dig videre i processen – info@doegnflyt.dk

Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte os på telefonen – 91 94 34 34

Faste timepriser – Flyttefirma Århus og omegnAccounts

Projects

Mellem flyttebil - 25 kubik

649 kr

 Pr. påbegyndt time - inklusiv 1 flyttemand

30 km kørsel inklusiv

Gratis opstart I Århus

Ekstra flyttemand 249 kr,-

pr time

Booking af minimum 2 timer

Større flyttebil - 40 kubik

899 kr

Pr påbegyndt time - inklusiv 1 flyttemand

30 km kørsel inklusiv

Gratis opstart I Århus

Ekstra flyttemand 249 kr,-

pr time

Booking af minimum 2 timer

XL flyttevogn - 55 kubik

1149 kr

Pr påbegyndt time - inklusiv 1 flyttemand

30 km kørsel inklusiv

Gratis opstart I Århus

Ekstra flyttemand 249 kr,-

pr time

Booking af minimum 2 timer