Flyttefirma Aalborg

Flyttefirma Aalborg - En super flytteoplevelse

En skånsom og sikker flytning af ejendele til gode priser - det er hvad vi gør bedst. Hos Døgnflyt og Logistik - dit lokale flyttefirma i Aalborg og omegn, gør vi din flytning til en yderst positiv oplevelse. Med ordentlighed og et øje for detalje varetager vi flytteopgaver for private og erhverv.

Ønsker du en kvalitets-flytning til en god pris behøver du ikke at lede langt, vi er her for at hjælpe. Vi tilbyder dygtige flyttemænd til din flytning i Aalborg som forstår vigtigheden af god service og at du som kunde er i centrum. Alle flytninger vi varetager, er dækket af vores lovpligtige flytteforsikring.

Flyttefirma i Aalborg - Bred vifte af kompetencer

Send os en forespørgsel

Flyttemænd i Aalborg - Dygtige flyttefolk til gode priser

Døgnflyt og Logistik tilbyder professionelle flyttemænd i Nordjylland til super konkurrencedygtige priser. Vores flyttemænd er yderst engagerede og går op i at levere høj faglig ved udførelsen af din flytning. Med et team af dygtige flyttemænd kan vi varetage alt fra små flytteopgaver til de helt store krævende opgaver.

Med lokale flyttemænd i Aalborg, kan vi varetage alle typer af flytteopgaver. Vi tilbyder personlig rådgivning til din flytning og til yderst konkurrencedygtige priser.

Uanset om din flytning skal finde sted i centrum af Aalborg eller i omegnen af Aalborg, så er vi klar til at levere uovertruffen service. Du bestemmer hvor vi flytter fra eller til. Skal du flytte til Aalborg fra København, eller fra en anden by som fx Odense, Kolding eller Århus, så kan vi tilbyde knivskarpe priser på din flytning.

Faste timepriser på flytning i Aalborg

mellem flyttebil

25 kubikmeter & 2 mand

Før 999

Nu 899

Pris pr påbegyndt time

minimum bestilling 2 timer

Stor flyttebil

40 kubikmeter & 2 mand

1149

Pris pr påbegyndt time

minimum bestilling 2 timer

Få et flyttetilbud - flytning uden bekymring

Slip for smerter og skader når du bestiller professionelle flyttemænd. Vi dækker hele Aalborg og omegn. Bestil derfor et flyttetilbud fra Døgnflyt & Logistik med det samme.

Med os som flyttepartner i Aalborg kan du rolig læne dig tilbage mens vi varetager din flytning. Hos os modtager du altid konkurrencedygtig pris som er helt gennemskuelig. Vores målsætning er, at levere høj faglighed og trygge rammer for din flytning.

Start med at indhente et flyttetilbud fra os, så kan vi tage en dialog omkring hvordan du ønsker flytningen foretaget. Vi vil vi yde råd og vejledning og tilpasse forløbet, så du får den optimale løsning.

Få en flytteløsning som er gennemskuelig og nem at forstå uden skjulte gebyrer og bedst af alt med lovpligtig forsikring. Vil du vide mere, så kontakt os allerede i dag.

Flytning til eller fra Aalborg - Vi gør det

Som overskriften fortæller, så gør vi det! Vi hjælper gerne med en flytning i Aalborg eller til og fra Aalborg. Du bestemmer hvor vi skal flytte til. Vi flytter næsten dagligt til Viborg, Randers, Århus og til København.

Flyt til nyt med dit lokale flyttefirma Aalborg. Vi tager gerne turen til fjerne horisonter som fx København og resten af Sjælland. Skal du derimod flytte lidt mere lokalt, flytter vi gerne til og fra Vejle, Esbjerg, Randers eller Aarhus.

Få hjælp fra Flyttefirmaet Døgnflyt & Logistik med din flytning i Aalborg. Vi kan være behjælpelige med alt fra nedpakning i flyttekasser, til afmontering af lamper eller flytning af enkelte møbler. Du bestemmer helt selv da ingen opgave er for lille eller for stor til os.

Landsdækkende og international flytteservice er vores ekspertise, af denne grund kan vi roligt sige - vi gør det!

Bred erfaring med privat og- erhvervsflytning gør, at vi utvivlsomt er det sikre valg til din flytning.

Lej flyttekasser til din flytning i Aalborg

Dit flyttefirma Døgnflyt & Logistik kan stille flyttekasser til rådighed under din flytning i Aalborg. Vi tilbyder mere end kun flyttearbejde, lej derfor flyttekasser fra os og lad os stå sammen omkring en sikker flytning. Skal du bruge flyttekasserne en uge eller en måned før din flytning? Kontakt os allerede i dag, så kan du i ro og orden pakke dine ting.

Har du behov for pakkemateriale til din flytning? så kan vores kundeservice hjælpe dig med at få leveret kasserne og pakkematerialet hurtigt og effektivt.

Kontakt os i dag og hør nærmere omkring hvordan vi i forbindelse med din flytning også sikrer, at du får det nødvendige materiale, herunder flyttekasser, papir og bobleplast m.m.

Tag kontakt til os allerede i dag. Vi besvarer beskeder og forespørgsler alle hverdage.

Her holder vi til

Afdeling - Sjælland

Hammerensgade 1, 2. 1267 København 

Afdeling - Jylland

Grenåvej 667, 8541 Skødstrup

×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud