Privat flytning eller firma flytning. Landsdækkende service.

privat-flytning-se-mere-her

firma-flytning-se-mere-her

“Jeg skulle have flyttet et køleskab fra kælderen til 1. sal – ingen stor opgave, men besværligt nok. Gutterne Yassin og Goran var der lige til tiden og flyttede det med et smil op på ingen tid. Rigtig fin service og gode, professionelle folk, som varmt kan anbefales”

Stefan Borch Bilfeldt

“Jeg vil lige skrive om min positive oplevelse med et par super søde og friske knægte fra flyttefirmaet doegnflyt.
Vi skulle ha flyttet nogle ting ud til min datter. Og de var bare hurtige og Extreme opmærksom på ting som spejle og tv mm som var lidt skrøbeligt.
20 minutter sådan ca tog det , og de var snaksagelig og smilende , så ? herfra og 5 stjerner skal de ha. Og en stor tak til Johnny og Hassan der fik det til og køre på skinner . Det er ihvertfald ikke sidste gang vi har brugt doegnflyt ”

Tina Winther Hansen

Tirsdag den 5. januar 2016 var Yass og Adam redningen, da mit hjem skulle flyttes fra min bolig på 5. sal til 2. sal i en anden ejendom. De sørgede for at alt blev pakket forsvarligt, så intet led overlast under transporten. De var meget organiserede og konstruktive i deres måde, at pakke vognen på, og udover at de var meget behagelige og venlige at snakke med, var de stærke og arbejdede godt sammen. Dem vil jeg varmt anbefale.

Birthe Kjær

FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

UDFYLD VENLIGST FORMULAREN


Vi tilbyder, privat flytning og firma flytning I hele landet.

Der er meget mere vi tilbyder, se mere på siden her.

Opbevaring

Døgnflyt opbevaring

Vi tilbyder opbevaring I forbindelse med flytning i hele landet. Med super gode aftaler på opbevaring I Jylland, opbevaring på Fyn, opbevaring på Sjælland, Døgnflyt & Logistik tilbyder markedets bedste priser op opbevaring.

Nedpakning

Døgnflyt & Logistik tilbyder nedpakning i forbindelse med flytning I hele landet. Vi udfører nedpakning I Jylland, Sjælland, og naturligvis på Fyn.

Uforpligtende tilbud

Søger du et erfarent flyttefirma til din flytning? Vi afgiver gratis flyttetilbud på din flytning. Skal du flytte inden for den samme by, eller flytte fra Jylland til Sjælland. Uanset hvilken flytning du står overfor – Så kan vi tilbyde en super løsning til dig.

faa-gratis-tilbud

Mine forældre har lige flyttet jeg ringede til døgn flyt og fik fantastisk kundeservice selv om jeg var en besværlig kunde der ringede et par gange for at sikre mig at vores aftale nu også var en aftale, hvergang jeg ringede blev jeg mødt af venlighed?og så kom dagen hvor der skulle flyttes og Kristian og Adam kom to fantastisk gode søde drenge jeg vil til en hver tid give dem mine varmeste anbefalinger?vi ses til vores næste flytning ? venlige hilsner Annette hansen

Annette HansenSuper super super