Flytning

Professionel flytning i hele landet

Døgnflyt & Logistik arbejder i hele landet, og vores mål er at tilbyde en sikker og god flytning til alle. Vi kan være behjælpelige med alt lige fra flytning af hus, lejlighed, kontor, eller kollegie, kort fortalt så flytter vi det hele.

Vi kan med stolthed fortælle at vi har mange kunder som flytter med os hver gang de skal flytte. Pålidelighed, punktlighed og sikkerhed, det får du når du flytter med os. 

Flytning - privat og erhverv

Privat Flytning

Flytning af bolig, hus eller lejlighed.

Erhvervs Flytning

Flytning af firma, kontor eller erhverv.

Mange års erfaring med flytning

5/5
Den perfekte flytning Flytninger involverer ofte følelser, forandringer samt mange opgaver samtidig med hverdagen. Således også denne flytning, hvor sidste pode flyttede fra tre-værelses forældrekøbslejligheden i hovedstaden til nyt hjem og ny stilling i provinsen. I sådan et virvar havde vi brug for en stabil samarbejdspartner til flytteopgaven. Og det leverede DL Flyt til fulde og til perfektion. God rådgivning & vejledning i forberedelsesfasen samt flot & professionel flytning på dagen, der blev indledt med et venligt telefonopkald med "jeg er din flyttemand i dag og vi er hos dig kl xx". Gennem hele flytningen udviste DL Flyt en smuk blanding af på den ene side handlekraft og initiativ og på den anden side lydhørhed og respekt for vores situation. Fås ikke bedre - Mange tak for at være medvirkende til at flytningen gik perfekt og var en god & tryg oplevelse 🙂
Jesper B
Google Anmeldelse
5/5
ANBEFALES !!!Af hjertet TUSIND TAK for en perfekt flytning med nedpakning samt affaldshåndtering.STOR ROS til Jer to flyttemænd for Jeres gode humør/ humor og fede energi. Sender Jer begge to mange TAK.Kan absolut anbefale DL ApS som flyttefirma, dét er simpelthen den bedste flytning vi nogensinde har haft. Alt fra booking til slutresultatet har været meget let og smertefrit for os, og så er prisen på opgaven rigtig god.
Majbritt & Bjarne
Google Anmeldelse

En god flytning med os

Dygtige og venlige flyttefolk

Vi har den bedste forsikring

Flytning efter aftale, udført til tiden

Vi kan også hjælpe med din flytning

Vores brede kompetence gør at vi kan få dig flyttet sikkert og nemt over til det nye, herunder kan du se hvilke flyttetyper vi b.la. kan hjælpe med ved din flytning. 

Der er også mange andre ting vi kan hjælpe med under et flytteforløb. 

 

Skal vi læsse dig på i vores flyttebil?

Vi vil meget gerne hjælpe med din flytning, kontakt vores flyttekonsulent i dag og hør nærmere om hvordan vi hjælper dig videre. 

Det er som hovedregel en god idé at bestille flytning god tid inden, da der kan være mange som skal flytte i samme periode som du selv. Af denne grund anbefaler vi at du i god tid op til flytningen kontakter os og går i dialog omkring forløb og eventuelle ønsker forbundet med flytningen. 

Det kan vi godt, vi flytter tit akut eller ad-hoc når pludseligt behov opstår. Du kan ringe ind til os på 91 94 34 34 og hører os omkring hvilken muligheder der er. Du kan også læse mere omkring akut flytning her

Du kan vælge om du selv vil stå for nedpakningen eller om du vil overlade det til vores dygtige flyttefolk. Vi vil ved bestillingen aftale nærmere omkring hvad der gøres af hvem, så det hele er forventningsafstemt inden selve flyttedagen. 

Ja, du kan benytte dig af vores låne ordning når du skal flytte, her låner du flyttekasser af os til din flytning. Vi har også materialer som pakkepapir, bobleplast samt diverse andre materialer. 

Vi kan hjælpe med flytning i hele landet, om det er i samme by som du bor i, til nabobyen, ud til provinsen, eller hvis du skal flytte på tværs af landet kan vi også hjælpe. 

Enhver flytning er lidt anderledes og der kan være forskellige service som indgår, som fx. nedpakning, udsmidning på genbrugspladsen, som gør at der ikke findes “en løsning til alle”. Derfor udregner vi typisk hvad en flytning koster når vi kender omfanget af din flytning.

Vi har vores time-takster her, som du kan læse nærmere omkring. Og du kan også se nogle af vores pris eksempler her

For at kende din flyttepris anbefaler vi at du udfylder vores formular og indhenter et tilbud på din flytning.

Ja, det har vi. Vi er forsikret igennem Gjensidige forsikring. Vi har en forsikring som dækker op til DMF’s krav til flytteforretninger. Dermed har du den bedste dækning når du vælger en flytning igennem os. Vores dækning gælder alt fra flyttegods, til vores flyttefolk. Dermed er du så godt sikret som muligt. 

Skulle du have værdi blandt dit flyttegods som overstiger 50.000 kr. pr genstand kan vi altid udvide dækningen, det kræver dog at vi ved det inden vi hjælper med flytningen.

Det vil vi også, vi kan godt lide orden i vores sager. Når vi har aftalt hvad der skal indgå i din flytning, og vi er blevet enige omkring alle aspekter som fx. dato, tidspunkt, pris mm. Så udsender vi en bekræftelse på aftalen.

Dermed er du sikker på at alle aftaler er på plads og bindende. 

Ja, vores flyttefirma er medlem af DMF (Dansk Møbeltransport Forening)

×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud