Flytning Af Skrøbelige Genstande

Flytning af skrøbelige genstande

Står du og skal have flyttet en arve genstand eller et værdifuldt maleri, så er Døgnflyt & Logistik eksperterne som kan hjælpe dig. 

Vi håndteret dagligt mange forskellige typer af møbler og genstande med høj værdi, derved har vi den professionelle faglighed til håndtere skrøbelig eller dyre genstande. 

Forberedelse giver altid det bedste resultat, tag derfor en uforpligtende dialog med os omkring hvad du ønsker at få flyttet, så kan vi hurtigt og nemt give dig professionel rådgivning. Døgnflyt & Logistik er flyttefirmaet som kan flytte selv de mest krævende genstande. 

Flytning af skrøbelig genstande I hele Danmark herunder København, Aarhus, Aalborg, Odense. 

Vi flytter gerne dine skrøbelige malerier, skulpturer, eller andre antikke møbler. Når du bestiller flytning med os beskytter vi altid dine møbler og skrøbelige genstande under transporten med vores flytte tæpper. 

I tilfælde af sarte møbler eller unikke genstande anbefaler vi at det pakkes ekstra ind i bobleplast eller anden beskyttende materiale inden håndteringen – dette hjælper vi gerne med. 

Når du flytter med os er du altid forsikret igennem Codan forsikring, ved flytning af dyre genstande er det meget vigtigt at du informere os omkring værdien når du bestiller flytning. 

Flytning af skrøbelige genstande

Malerier

Kunstværker

Antikke møbler

Glas og porcelæn

Og meget mere!

Få flyttet sikkert med Døgnflyt & Logistik

Det siger vores tidligere kunder

De 2 chauffører kom til tiden som aftalt. De var utrolig forsigtige med mit indbo og var virkelige gode samarbejdspartnere fra start til slut. Firmaet kan klart anbefales.
Robert J
Helt igennem meget professionel service. Vi fik besøg af medarbejder fra Døgnflyt inden selve flytningen for at forventningsafstemme - og på selve dagen oplevede vi stor effektivitet og hurtighed af flinke og samarbejdsvillige flyttefolk.
Carsten
×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud