Distribution

Søger du en pålidelig samarbejdspartner som kan stå for håndteringen og distribution af dine varer, hos Døgnflyt & Logistik tilbyder vi distributions løsninger efter behov. Kontakt os idag og tag en uforpligtende samtale og se hvad vi kan gøre for dig/jer.

Distribution af varer for virksomheder

Døgnflyt & Logistik tilbyder distributions løsninger for virksomheder, vi håndterer dine varer præcist og korrekt under hele processen fra afhentning til levering. Vores medarbejdere er veluddannet inden for transportfaget med kendtskab til sikker kørsel og god service . Vi tilbyder altid en skræddersyet løsning i forhold til distributions kørsel, da behov kan variere meget

Søger du akut kørsel eller transport? Så se mere om kurer transport

Distributions kørsel som passer til jeres virksomhed

Er din virksomhed heller ikke som alle andre? Derfor er vi er et godt match, vi ved nemlig at alle kunder har forskellige behov. Vi bestræber os altid efter at levere den højeste service, gennemsigtighed og præcision som overhovedet muligt. Vi kender til vigtigheden af overholdelse af aftaler og leveringer til aftalt tid. Med os som logistik partner kan du fokusere på dine kernekompetencer, mens vi tager os af distributionen.

distribution

Erhvervs transport – Distribution af alle varer. Vi tilbyder stærke transport priser

Hos os er alle behov mulige at dække – ingen kunde er for lille eller for stor til os. Enkelte pakker, eller mange paller, hos os er du altid velkommen, og vi tager hånd om alle forespørgsler. Vi arbejder hårdt på at altid levere den bedste service til alle vores kunder, sig endeligt til med hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med den bedst mulige aftale. Vores transport priser er gode og ønsker du et estimat på din opgave kan du kontakte os i dag.

Ring til os på 91 94 34 34

Hos os får du

  • Forsikring af varer
  • Præcis levering
  • Rute dokumentation
  • GPS overvågning
  • Leverings garanti
  • 24 timers udkørsel

 

×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud