Møbeltransport København

Møbel transport i København

Brug for en hånd til møbeltransport København? Hvis du skal have flyttet dine møbler til, fra eller i Købehavn, vil Døgnflyt & Logistik med garanti være den optimale hjælp for dig. Vi flytter altid dine ting indenfor rammer, der i fælleskab aftales mellem dig og os.

Vi sætter en stor ære i, at arbejdet er veludført og at vi leverer kvalitet, hvorfor din flytning kommer til at foregå ubesværet og nemt. Vi er behjælpelige med møbeltransport for erhver og firma såvel som privat, og du er sikret et veludført stykke arbejde, uanset hvor omfangsrig din møbeltransport end må være.

Hos Døgnflyt & Logistik er du sikret et solidt stykke arbejde, der foregår let og ubesværet, men vigtigst af alt foregår den på dine præmisser, hvilket gør os til dit trygge valg.

Kunde- og serviceminded møbeltransport København – til attraktive priser

Vi er hos Døgnflyt & Logistik meget opmærksomme på, hvorledes dine ejendele behandles under flytningen, hvorfor vi lægger meget vægt på princippet om, at tingene når frem helt intakte. Derfor er vi et trygt valg for dig, da flytningen vil ske i forbindelse med, at både pris og tid er aftalt nøje med dig. Du kan være sikker på, at vi overholder aftalerne, vi indledningsvist indgår med dig, hvorfor flytningen naturligvis vil falde i hak med dine forventninger.

Vi tilbyder altid vores flytteopgaver, således både tid og pris er skræddersyet efter dine behov – uanset møbeltransportens omfang. Dermed vil du, hos os, være sikret en særdeles fornuftig pris, der er favorabel for dig, uanset om det er for privat eller erhverv opgaven udføres.

 

Hurtig Flytning

Venlige Flyttefolk

Skarpe Priser

Vi varetager flytteopgaver landet over

Vores flyttefirma er landsdækkende, hvilket betyder, at geografi aldrig er en problematik for os, fordi vi er i stand til at flytte møbler i hele Danmark hurtigt og effektivt. Så uanset om du skal have flyttet dine møbler fra et sted til et andet i København, eller du skal have flyttet dine møbler til Jylland eller Fyn, er vi altid klar til at hjælpe dig. Vi er også klar til at hjælpe dig, såfremt du ønsker at få transporteret dine møbler fra et sted i det danske land til København.

 

møbeltransport-københavn

Skal du have transporteret dine møbler?

Flytning af større møbler? Det hjælper vi gerne med 

  • Sofa, eller sofa-moduler
  • Reoler, eller skænk
  • Kommode, eller reoler
  • Senge, eller madrasser
  • Hvidevarer herunder vaskemaskine, køleskab mm
  • Klaver eller pianetter

Har du brug for hjælp af handymand i forbindelse med møbel-transporten ?

Vi kan samle og afmontere for dig i forbindelse med flytningen af møbler.

Få hjælp til flytning af:

  • Stole, lænestole, samt massagestole
  • Spisebord, eller bordplader, såvel som plankeborde
  • Flytning af tv, eller anden elektronik
  • Spejle, malerier samt diverse kunstgenstande
  • Garderobeskabe, eller andre skabsmoduler
  • Skrivebord, eller sofabord

Møbeltransport priser - Modtag et uforpligtende tilbud

Vi har billig transport og flytning. Kontakt os i dag for at høre mere om møbeltransport. Vi har mange års erfaring og er ærekære om hver eneste flytning vi laver. Har du ikke plads i bilen, eller har du købt en større møbler du ikke kan løfte selv, så er du kommet til det rette sted.  Om det er en reol, sofa, eller seng, så er vi klar til at klare møbeltransporten for dig.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på møbeltransport København, kan du roligt give os et kald, da vi står klar til at aftale tid, sted og pris med dig.

Eller ring til os allerede i dag!

tlf: 91 94 34 34

Se hvad vores tidligere kunder siger

×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud