Privat flytning

Flyt sikkert og nemt i hele landet

 • 91 94 34 34

Privat flytning i hele landet

Døgnflyt & Logistik tilbyder professionel og omhyggelig flytning for private, vore priser er altid yderst konkurrencedygtige og vores faglighed er helt i top. Dagligt varetager vi flytteopgaver i forskellige dele af landet som fx København, Århus, Ålborg og Odense. Søger du en flytning internt i byen som du bor i, eller skal have foretaget en flytning fra fx København til Kolding eller Ålborg så er vi klar til at være behjælpelige med en nænsom flytning.

 • Flytning af hus og lejlighed
 • Nedpakning af bolig
 • Afmontering af møbler
 • Opbevaring af møbler
 • Ned-pakning i flyttekasser
 • Bortkørsel til genbrugsplads
 • Flytning af tunge møbler
 • Fuld forsikret flytning
 • Flytning privat og erhverv
 • Ned- og udpakning
 • 91 94 34 34

Få et gratis flyttetilbud på din flytning

Søger du den bedste løsning til din private flytning? Vi kan nemt assistere dig med udarbejdelse af et tilbud, vores kundeservice håndterer dagligt mange flytteopgaver i forskellige dele af landet, Erfaring og høj faglighed samt engagement i at hjælpe vores kunder, det er det vi gør bedst. Kontakter du vores kundeservice afdeling så vil vi glædeligt yde personlig rådgive omkring muligheder, eller hvordan vi bedst kan planlægge og udføre din kommende flytning.

Lad os høre fra dig

Vi forstår vores kunder

Skal du have pakket dit bohave ned? Vores dygtige flyttefolk kan tiltræde og gøre selv den svære flytteopgave til en god oplevelse. Med mange daglige flytteopgaver kan vi med ro stå inde for at vi leverer høj faglighed og service i en klasse for sig selv.

Leje eller køb af flyttekasser

Vil du gerne selv pakke ned? Det hjælper vi dig gerne videre med, vi kan leje flyttekasser ud eller du kan vælge at købe dem igennem os. I begge tilfælde kan vi levere kasserne din adresse. Har du lejet kasserne fra os, så afhenter vi dem efter endt flytning på et aftalt tidspunkt. Vores ide og målsætning er at det skal være nemt og enkelt at flytte.

Få en super pris på din flytning

100 % uforpligtende

Skal du planlægge din næste flytning? SÅ overlad den tunge del til de professionelle, vi varetager alle flytteopgaver fra de helt små, til dem som ikke kan klares på en enkelt dag. Kontakt os idag og hør nærmere omkring hvad vi kan gøre for dig.

gode grunde til at flytte med os

Valuta for dine penge

Vi er specialister inden for flytning. Derfor sikrer vi dig den bedste pris og løsning.

Vi flytter i hele landet og udlandet

Vi flytter i København, Århus, Randers og resten af Danmark og gerne til udlandet.

Nem booking

Bestil via vores hjemmeside eller ring ind allerede i dag.

Uforpligtende tilbud

Vores priser og tilbud er altid super konkurrencedygtige. Kontakt os og modtag et tilbud samme dag.

Når du flytter med os, er kvaliteten og sikkerheden altid i top. Med os er du forsikret via Codan Forsikring

"De to unge mænd fra firmaet dannede sig hurtigt et overblik og var sikre i, hvad der skulle tages først og sidst. De piskede op og ned ad trappen og var søde og høflige. Absolut upåklagelig og behagelig flytning!"
Anita H
“Vi fik hjælp af døgnflyt og logistik da vi skulle flytte fra Sjælland til Jylland. Vores flyttemænd Adam og Tom var meget hurtige og effektive. Samtidig passede de godt på vores ting. Jeg ville klart anbefale det til andre."
Charlotte

Vi er dit flyttefirma

Kontakt os allerede i dag. Vi hjælper dig videre - én flyttekasse ad gangen