slide2_Layer_5

DØGNFLYT & LOGISTIK

PRIVAT FLYTNING

FIRMA FLYTNING

LANDSDÆKKENDE SERVICE

OPBEVARING

LOGISTIK SERVICE

Døgnflyt & Logistik transport
maxresdefault

Døgnflyt logo i orange på bil

OM OS

Vi flyttefirmaet Døgnflyt & Logistik udfører alle former for flytninger, både private hjem, lejligheder, flytning til nabobyen, eller på tværs af landet. Vi gør det, OG VI GØR det til absolut konkurrencedygtige priser.

Døgnflyt & Logistik biler

PRIVAT FLYTNING

Vi har mange forskellige løsninger vi kan tilbyde vores private kunder, kundetilfredshed er inkluderet i alle vores løsninger. Vores mange års erfaring tillader os at tilbyde den mest prisrigtige løsning, til enhver kunde.

Privat flytning

FIRMA FLYTNING

Hos Døgnflyt har vi kendskab til budgetter, stramme tidsplaner, og Know How inden for flytninger og firma drift. Af denne grund er vi et godt match til seriøse firmaer som ønsker at flytte.

Se vores råd og flyttetips

Herunder kan du stifte bekendtskab med vores råd og flyttetips. Få flyttet ordentligt i samarbejde med Døgnflyt & Logistik.

facede på Døgnflyt & Logistik's kontor

Uforpligtende tilbud

Modtag et uforpligtende overslag på din flytning, vi kan også være behjælpelige med en besigtigelse af bohave som skal flyttes.

Døgnflyt & Logistik biler foran vores kontor

Kontakt

Har du en henvendelse, eller blot spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Er du på jagt efter et serviceminded og kvalitetsbevidst flyttefirma? Hos Døgnflyt & Logistik har vi stor erfaring med at tage hånd om både store såvel som små opgaver indenfor flytning og kan hjælpe dig til at få din flytning klaret hurtigt og enkelt. Overlad trygt din opgave til os – slip for selv at skulle stå for arbejdet! Ring 91 94 34 34 og lad os sammen finde den rette løsning for dig!

Vi arbejder blandt andet som flyttefirma i: Rødovre, Hvidovre, Frederiksberg, Glostrup, Skovlunde, Ballerup, Taastrup og Herlev.

Hvad siger vores kunder om os?

Trine Gotthard Hansen

Fantastisk flytning – effektivitet og højt humør

Er helt igennem tilfreds med Døgnflyt og vil varmt anbefale dette firma! Super tilbud på flytning, nem at få en aftale med og få fat i, kommer til tiden og ringer endda i forvejen når de er på vej, super søde flyttemænd som er utrolig venlige og med et stort smil bare gjorde min flytning fuldstændig ubesværet. En sand fornøjelse! Stor tak til Nikolaj og Mikkel!

Trine Gotthard Hansen
Stine Caben

Super effektive, flexible og venlige

Jeg fik flyttede min lejlighed fra 5 sal til Faaborg her i weekenden og det gik SÅ godt. Jeg havde endelig bestilt til om lørdagen – men grundet nogle personlig omstændigheder, var de så søde at rykke det frem til fredag – uden nogen problemer! Det var nogle rigtig venlig flytte mænd (Dennis og kan desværre ikke huske navnet på den anden) – men super professionelle og så flinke og utrolig effektive.

Jeg kan kun give mine bedste anbefaldinger til Døgnflyt!

   

Stine Caben4 Stjerner
Jette Runager

Alle tiders flyttemænd

De kom lidt for sent men det blev indhentet af de mødte tre mand høj , i stedet for to .Det gik over al forventning ingen ødelagte ting ,jeg kan varmt anbefale døgnflyt .
Godt nytår til alle i døgnflyt

    

Jette Runager
Niels Reher

Kvalitet til tiden

De kom til aftalt og leverede til aftalt tid. Ingen skader og venlige flyttefolk. Samtidig billige. Anbefaler dem helt klart.

Niels Reher

Få et uforpligtende tilbud på din flytning

Dit navn

Tlf

Din e-mail

Adresse fra

Adresse til