Super priser på flytning

Priser som er gennemskuelige og nemme at forstå

  • 91 94 34 34

Priser på flytning? Vores er blandt de bedste på markedet

Vi er specialister i privat flytning og kan hjælpe dig med enhver flytning. Uanset om det drejer sig om flytning af lejlighed, rækkehus eller en stor villa, så er vi det rigtige match. Vores flyttepriser er blandt de bedste på markedet, det kan vi med stolthed sige. Når du flytter med os får du yderst servicemindede flyttefolk og nænsom behandling af dit indbo.

Fast timepris flytning

14 kubikmeter flyttebil

699 kr

2 mand

Pris pr påbegyndt time

minimum bestilling 2 timer

25 kubikmeter flyttebil

899 kr

2 mand

Pris pr påbegyndt time

minimum bestilling 2 timer

40 kubikmeter flyttebil

1149

2 mand

Pris pr påbegyndt time

minimum bestilling 2 timer

Spørgsmål og svar på hyppige spørgsmål vedr. timepris flytning.

Opstart i København, Århus, Randers, Ålborg - Gratis

Kørte Kilometer imellem start og slut adressen - Gratis

Flyttetæpper til beskyttelse af møbler under transporten - Gratis

Flytning mellem høje etager - Uden Tillæg

Flytning af almindelige hårde hvidevarer - Uden Tillæg

Hvornår starter og slutter tiden? Tiden starter ud på adressen der flyttes fra, og slutter på adressen der flyttes til.

Hvornår betaler man for flytningen? Du betaler først ved endt flytning, ingen depositum eller forudbetaling

Tillæg som kan forekomme finder du her: Ved genstande over 90 KG til-regnes "tungløft tillæg". Dette er gældende for flytning af genstande som eksempelvis klaver, piano, flygel, amerikaner køleskab. Tillæg starter fra 200 kr pr flyttemand.

Flytning/udsmidning af ting til genbrugsplads/ affald sortering: Ved benyttelse af genbrugspladsen bliver vi opkrevet et gebyr, dette koster for dig 350 kr pr tur.

Hvad koster en flytning?

En flytning kan variere i pris alt efter hvilket behov du har, hvorfor det kan være at sige præcist hvad en flytning koster. Du kan dog være opmærksom på nogle af de faktorer der påvirker prisen på din flytning. Hvad en flytning koster, afhænger altså af forskellige ting, heriblandt hvilken etage du bor på, hvis du bor i lejlighed. Da prisen som udgangspunkt følger den arbejdsbyrde, som ligger i opgaven, kan en højere etage potentielt resultere i en højere pris. Ligeledes kan en lavere etage påvirker prisen i den anden retning. Eftersom prisen følger arbejdsbyrden, kan prisen også evalueres alt efter om der er ekstra tunge genstande. Dette kan eksempelvis dække over våbenskabe, klaverer, betonstatuer og andet. Sidst skal det selvfølgelig nævnes at en flytning koster mere, jo flere genstande der skal flyttes. Det kan derfor være en god idé at rydde ud i de genstande der bliver flyttet. Er der ting der er gået i stykker, skal sælges, gives videre eller andet, kan det altså være en god idé at gøre dette inden du bestiller din flytning. Idet der skal flyttes mindre, vil det hele også være hurtigere overstået. Vi har samlet en liste af flyttetips som kan hjælpe dig i forbindelse med din flytning Hos Døgnflyt & Logistik sikrer vi altid en god pris på din flytning. Du er selvfølgelig meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så sender vi dig et skræddersyet og uforpligtende tilbud.

Send os en hurtig forespørgsel

"Flytning gik over al forventning. God kommunikation med firma inden flytning og flyttefolk var kompetente, effektive og venlige. Kan klart anbefales!"
Trine S

Priser på flytning

Hos Døgnflyt & Logistik tilbyder vi 2 forskellige prissammensætninger. Du kan vælge at betale en fast pris, som vi vurderer baseret på lige netop dine behov. Her vælger vi størrelsen på flyttebilen og antallet af flyttemænd. Fordelen ved denne løsning er, at du på forhånd ved præcis hvad din flytning koster. Alternativt kan du vælge at betale en fast timepris. Denne pris varierer selvfølgelig alt efter hvor stor en flyttebil der er behov for og hvor mange flyttemænd der skal til at løse opgaven. Jo større en flyttebil og jo flere flyttemænd der er brug for, jo mere vil din flytning koste pr time. Fordelen ved denne løsning er, at prisen følger det aktuelle arbejde. Du betaler altså kun for det du bruger.

Nedpakning i flyttekasser - vi hjælper gerne

Ønsker du professionel hjælp til nedpakning i flyttekasser, så kan du herunder danne dig et overblik over vores priser. Vi tilbyder dygtige flyttefolk til at stå for nedpakningen af dit bohave. Med Døgnflyt & Logistik som din flyttepartner vil du opleve et flyttefirma som prioriterer at give dig en vellykket flytning med trygge rammer samt venligt personale.

Nedpakning med 2 mand

850 ,-

inklusiv moms

Pris pr påbegyndt time

minimum bestilling 2 timer

Nedpakning med 3 mand

1050 ,-

inklusiv moms

Pris pr påbegyndt time

minimum bestilling 2 timer

Ring ind og hør mere om vores flyttepriser

  • 91 94 34 34

Få uforpligtende rådgivning

Alt starter med en uforpligtende dialog omkring dine ønsker i forbindelse med flytningen. Herefter udarbejder vi et tilbud som er tilpasset dit behov og dine ønsker.

Med os som din flyttepartner får du professionel flytteservice, dygtige flyttefolk og bedst af alt en sikker flytning. Hos os er alle vores flytteløsninger helt gennemskuelige og nemme at forstå. Vil du vide mere så kontakt os allerede i dag.

Få en super pris på din flytning

100 % uforpligtende

Vores afdelinger

Afdeling Sjælland

Hammerensgade 1, 1267 København

  • 91 94 34 34
  • info@doegnflyt.dk

Afdeling Jylland

Grenåvej 667, 8541 Skødstrup

  • 91 94 34 34
  • info@doegnflyt.dk