pakkemateriale

Nedpakning af bohavet inden flytning er grundlaget for en sikker og veludført flytning. Korrekt håndtering af glas, porcelæn og andre skrøbelige genstande er essentielt for resultatet når der skal flyttes. Få professionelle flyttefolk fra Døgnflyt & Logistik til at stå for din nedpakning.

Få et gratis tilbud, ring til os på

91 94 34 34

Nedpakning af bohave hos Døgnflyt & Logistik

Hos Døgnflyt & Logistik tilbyder vi vores kunder at flytte på den bedste måde, uanset om man som kunde gerne vil stå for dele af flytningen, eller om man foretrækker at lade flyttefirmaet stå for det hele.

Vi er specialister i at beskytte dit bohave, dette gør vi ved hjælp af indpaknings materiale som silkepapir, bobleplast, stærke flyttekasser, samt andre remedier til indpakning. Vores dygtige flyttemænd yder en effektiv og sikker nedpakning service.

 

Læs mere om privat flytning

 

Hvorfor vælge et flyttefirma til nedpakning af dit hjem

Der findes mange gode grunde til at overlade dit hjem og nedpakning til flyttefirmaet. Ved at overlade pakningen af bohavet til et flyttefirma spares der tid i hverdagen og op til flytningen. Vi forstår at de fleste mennesker har en travl hverdag, hvori en flytning kan være en ekstra stress faktor.

Når der bestilles nedpaknings service går det typisk op til 60% hurtigere, end hvis du selv skulle stå og pakke ned. Du ved med sikkerhed at eksperterne fra flyttefirmaet har erfaringen som er nødvendig til at få udført denne type opgave sikkert og effektivt.

Når der bestilles flytning er et af de store spørgsmål rettet i forhold til, hvor lang tid flytningen tager, samt hvor mange flyttekasser der skal bruges. Med et professionelt flyttefirma som Døgnflyt & Logistik spares der omkring 60% af tiden på nedpakningen af bohave.

I forhold til forbruget og mængden af flyttekasser spares der omkring 30-50%. På denne måde bruges der væsentligt mindre antal af flyttekasser når der skal pakkes. Pludseligt ender man med at have mindre flyttekasser end først antaget. Dette skyldes vores erfaring med nedpakning af flyttekasser er højere og mere effektiv hos dygtige flyttemænd, frem for hvis man selv står for at pakke ned.

nedpakning-priser

Få gratis tilbud på nedpakning idag

91 94 34 34

Døgnflyt & Logistik står gerne for nedpakning til din flytning

Hos Døgnflyt & Logistik kan man få nedpakket alt bohavet, eller udvalgte dele. Vi tilrettelægger altid processen ved en flytningen efter dine behov. Der er mulighed for at vi står for at pakke enkelte rum ned, eller hele hjemmet. Hvis du udelukkende ønsker at få hjælp til at få pakket køkkenet ned, eller de mange meter af bøger, det gør vi alt sammen gerne.

Vi foreslår at man altid tager en dialog med flyttefirmaet om mulighederne, samt hvilken løsning der passer bedst til dig.

Vi rådgiver gerne gratis – Ring allerede idag på

91 94 34 34