Kurer transport til super priser

Døgnflyt & Logistik tilbyder kurer transport til super konkurrencedygtige priser. Vi har mange års erfaring med håndtering af kurer kørsel og kendskab til både lokale områder på Sjælland, Fyn, og Jylland.
I vores vifte af kompetencer gør vi os i planlagt kørsel, dag til dag kørsel, samt akut transport / akut kurer service. Vores køretøjer er udstyret med “real time” sendere så vi til enhver tid kan opspore præcist hvor dine varer befinder sig.

Skal du have noget kørt nu – så ring til os på 91 94 34 34

Kurer transport i hele Danmark

Vi opererer som et landsdækkende kurer firma, dagligt har vi ture rundt omkring i hele landet herunder de fleste større byer som Ålborg, Århus, Odense, Esbjerg og København.

Skal vi planlægge kørsel til dig eller dit firma må du endeligt ringe til os på 91 94 34 34.

Se eventuelt også vores distributions løsninger

Kurer transport alle årets dage, alle døgnets timer

Som navnet røber – Døgnflyt & Logistik, er vi et firma som altid er på farten. Alle årets dage, i alle døgnets timer. Vi forstår vigtigheden i overholdelse af deadlines og præcise leveringsintervaller. Derfor er vi en strategisk medspiller for forskellige virksomheder. Helligdage og weekender er en stopklods for mange virksomheder, for os er det endnu en dag hvor verden fortsætter sin gang

.kurer transport

Små som store opgaver – kurer service

Hos os kan du få klaret alt hvad du har behov for sammen med os. Drejer det sig om flere paller som skal på tværs af landet, eller blot en plakat som skal køres til nabobyen, så er vi der. Vi garanterer altid et højt professionelt niveau, fleksibilitet, samt hurtig og sikker levering.